Truckstop 8 bezorgd op 5 kilometer afstand

Eten laten bezorgen? Dat kan nu tijdelijk!

Eenvoudig besteld, snel bezorgd

Wist u dat u bij Truckstop8, het wegrestaurant aan de A2, de lekkerste broodjes, frisse salades en sappige burgers kunt eten? Onze locatie is ideaal voor chauffeurs die even willen bijtanken tijdens een stop bij onze truckwash of truckstop. Maar nu is het nóg gemakkelijker dan ooit om van heerlijke broodjes, burgers, salades en drankjes te genieten! We bezorgen nu namelijk direct bij u thuis of op kantoor, zodat u kunt genieten van uw favoriete gerechten zonder de deur uit te hoeven.

Eten bestellen

Het bestellen is een fluitje van een cent en kan gemakkelijk via onze bestelpagina. U selecteert de producten die u geleverd wilt hebben en geeft door wanneer u het bezorgd wil hebben (dat kan tussen 8.00 en 16.00). Heeft u allergieën? Geen probleem, laat het ons weten! Vervolgens rekent u uw bestelling af en wij doen de rest! Makkelijk he?

Bezorggebied: Eindhoven en Omgeving

Van 11 tot 30 september 2023 brengen we onze heerlijke gerechten binnen een straal van 5 kilometer van Truckstop 8, Schakelplein 30, 5651 GR Eindhoven. Dus, werkt of woont u in de buurt van Truckstop 8? Dan kunt u nu genieten van onze bezorgservice en onze heerlijke maaltijden. Of u nu verlangt naar een sappige hamburger, een knapperige salade, een vers belegd broodje of een verfrissend drankje, Truckstop8 staat klaar om uw smaakpapillen te verwennen.

We kijken ernaar uit om uw bestelling te ontvangen en u te verwennen met onze heerlijke gerechten. Eet smakelijk!

Klik hier om eten te bestellen!