Binnenkant van de trailer reinigen

HACCP certificaat en behandeling

Schoon volgens de HACCP regeling

Bij transport van levensmiddelen is hygiëne van groot belang en daarom is de trailer reinigen van essentieel belang. Bij Truckwash 1 Group gebruiken we speciale reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Naar het Nederlands vertaald: een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden. Dit is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. HACCP is sinds 1995 verplicht gesteld in het kader van Europese wetgeving voor elk bedrijf dat zich op één of andere manier bezighoudt met voeding.

Geeft bacteriën geen kans

Hygiëne is het allerbelangrijkste bij de HACCP eisen en daarom gebruiken wij speciale reinigingsmiddelen die compleet reinigen en desinfecteren, ook wel het schoonmaken genoemd. Onze reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat dat bacteriën geen kans krijgen om te groeien. We behandelen elke trailer met de grootste zorg en hanteren strenge regels, zodat je verzekerd bent van een compleet gereinigde trailer na onze behandeling. Na deze behandeling krijgt de chauffeur een HACCP certificaat mee.

voedselveiligheid HACCP trailer vrachtwagen certificaat

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!