Alles voor uw vrachtwagen & meer

Truck Shop

Winkelen bij onze truck shop

We begrijpen de specifieke behoeften als het gaat om het onderhouden en verzorgen van vrachtwagen, daarom kunt u naast dat het laten wassen van uw vrachtwagen, ook zelf aan de slag met de professionele producten verkrijgbaar in onze truck shop. U kunt bij ons shoppen via onze webshop of bij de truck shop van uw favoriete vestiging. Op onze locatie pagina kunt u de faciliteiten per vestiging bekijken.

Punten sparen

Wist u dat als u uw vrachtwagen laat poetsen en uw klantenkaart laat scannen u punten spaart? Punten sparen is een geweldige manier om extra voordelen te halen uit het laten poetsen van uw vrachtwagen. Maar wat kunt u nu eigenlijk verwachten van dit spaarprogramma? Het antwoord is simpel: talloze voordelen! Deze punten kunnen namelijk worden omgezet in kortingen op toekomstige diensten of producten die u in onze truck shop kunt vinden!

Vrachtwagen webshop

In onze vrachtwagen webshop kun je alles vinden voor het poetsen en schoon houden van uw vrachtwagen. Maar ook voor uw auto, caravan, motor en camper kunt u bij ons geschikte producten kopen.  Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 

truck shop geurhanger

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!