Stralend de weg op

Vrachtwagen polijsten

Laat uw truck weer stralen!

Het leven op de weg kan zijn tol eisen van uw vrachtwagen. Stof, vuil, insecten, en weersinvloeden kunnen na verloop van tijd het exterieur van uw voertuig dof en vlekkerig maken. Dit niet alleen doet afbreuk aan de uitstraling van uw vrachtwagen, maar kan ook de lak beschadigen. Door de professionele polijstservice van TrucksSupply te kiezen, krijgt uw vrachtwagen niet alleen zijn glans terug, maar wordt ook beschermd tegen toekomstige schade. Ook maakt een gladdere lak het gemakkelijker om vuil en insecten te verwijderen, waardoor uw vrachtwagen langer schoon blijft.

Is uw vrachtwagen toe aan een opfrisbeurt? U kunt bij ons via TrucksSupply uw vrachtwagen laten polijsten, zodat deze weer straalt als nooit tevoren! Of u nu weer fris de weg op wilt of uw truck klaar wilt maken voor een show, wij gaan met alle liefde aan de slag.

Over TrucksSupply

Bij TrucksSupply kunt u niet alleen uw vrachtwagen of velgen laten polijsten. Hier kunt u ook terecht om het interieur van uw cabine grondig te reinigen of uw vrachtwagen klaar te maken voor de showroom, een evenement of beurs. Ook heeft TrucksSupply een eigen lijn met schoonmaakspullen voor uw vrachtwagen: van bandenzwart tot aan metalpolish. Zo kunt u zelf ook aan de slag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van TrucksSupply? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

vrachtwagen polijsten

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!