De juiste behandeling voor uw vrachtwagen

Behandelingen

Speciale behandelingen

Ben je op zoek naar de juiste behandeling voor je vrachtwagen? Dan ben je bij Truckwash 1 Group aan het juiste adres! Onze passie is het reinigen van voertuigen; van bestelwagen tot LZV en van bakwagen tot bulkwagen. Tevens wassen we campers en caravans! Dit doen we allemaal volgens een efficiënt protocol.

Bij onze wasstraat kun je je vrachtwagen met een gerust hart achterlaten. Terwijl je geniet van een bakje koffie, zorgen wij ervoor dat je vrachtwagen professioneel gereinigd wordt. Ook bieden we bijzondere behandelingen aan, zoals reiniging volgens het HACCP-protocol (inclusief certificaat).

Alcoa cleaning

Alcoa® velgen worden steeds populairder en zien we ook steeds vaker terug bij zowel trekkers als opleggers. Ze worden vervaardigd uit een blok hoogwaardig en corrosiebestendig aluminium. Bij ons kun je terecht voor de speciale behandeling van jouw Alcoa of Dura Bright velgen.

HACCP behandeling (met certificaat)

Je kunt ook bij ons terecht om de binnenkant van je trailer te laten reinigen. Dit is vooral erg belangrijk bij het transport van levensmiddelen. Bij Truckwash 1 Group gebruiken we speciale reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen.

HACCP behandeling inwendige reiniging

NAO gecertificeerde wasplaats

De NAO-wasplaats is een speciaal gecertificeerde wasplaats voor transportmiddelen van pootgoed. Bij onze wasplaats werken we volgens het Ringrot-hygiëneprotocol om de Ringrot uitbraken te voorkomen. Na het reinigen wordt het transportmiddel verzegeld met een NAO-zegel.

 

NAO reiniging volgens PCC hyiëneprotocol Ringrot