De juiste behandeling voor uw vrachtwagen

Behandelingen

Speciale behandelingen

Bent u op zoek naar de juiste behandeling voor uw vrachtwagen? Dan bent u bij Truckwash 1 Group aan het juiste adres! Onze passie is het reinigen van voertuigen; van bestelwagen tot LZV en van bakwagen tot bulkwagen. Tevens wassen wij campers en caravans! Dit doen wij allemaal volgens een efficiënt protocol.

Bij onze wasstraat kunt u uw vrachtwagen met gerust hart achterlaten. Terwijl u geniet van een bakje koffie, zorgen wij er voor dat u vrachtwagen professioneel gereinigd wordt. Ook bieden wij bijzondere behandelingen aan, zoals reiniging volgens het HACCP-protocol (inclusief certificaat).

Alcoa cleaning

Alcoa® velgen worden steeds populairder en zien wij ook steeds vaker terug bij zowel trekkers als opleggers. Ze worden vervaardigd uit een blok hoogwaardig en corrosiebestendig aluminium. Bij ons kunt u terecht voor de speciale behandeling van Alcoa of Dura Bright velgen. 

HACCP behandeling (met certificaat)

U kunt ook bij ons terecht om de binnenkant van uw trailer te laten reinigen. Dit is vooral erg belangrijk bij het transport van levensmiddelen. Bij Truckwash 1 Group gebruiken we speciale reinigingsmiddelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen.

HACCP behandeling inwendige reiniging

NAO gecertificeerde wasplaats

De NAO-wasplaats is een speciaal gecertificeerde wasplaats voor transportmiddelen van pootgoed. Bij onze wasplaats werken we volgens het Ringrot-hygiëneprotocol om de Ringrot uitbraken te voorkomen. Na het reinigen wordt het transportmiddel verzegeld met een NAO-zegel.

 

voedselveiligheid HACCP trailer vrachtwagen certificaat