Van truckparking tot aan shop

Diensten

Ons aanbod

Of u nu op zoek bent naar een truckwash, restaurant, truckshop of naar een truckparking, bij ons kunt u altijd terecht! We bieden een uitgebreide reeks diensten en faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van vrachtwagenchauffeurs, de eigenaren van vrachtwagens en natuurlijk de vrachtwagens zelf!

Snel naar…

Truckwash

Onze truckwash is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en de beste reinigingsmiddelen om uw vrachtwagen in topconditie te houden. We begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden vrachtwagen voor zowel de veiligheid als het imago van uw bedrijf.

Truckstop8 restaurant

In het restaurant nabij de A2 kunt u genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes na een lange dag op de weg. Ons menu biedt een gevarieerde selectie van gerechten, van hartige maaltijden tot lichte snacks, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak past.

truckparking eindhoven met grote parkeerplaats voor vrachtwagens

Truckparking

En als u op zoek bent naar een veilige en comfortabele plek om te rusten en te overnachten, biedt onze truckparking in Eindhoven ruime parkeergelegenheid en voorzieningen zoals douches en rustzones. We begrijpen dat rust en ontspanning net zo belangrijk zijn als efficiënt werken.

truck shop

Truckshop

Onze truckshop, zowel online als bij onze truckwash locaties, is gevuld met een breed scala aan producten die u helpen uw vrachtwagen schoon te houden! Van bandenzwart tot aan geurspray voor in uw cabine, we hebben alles wat u nodig heeft om uw vrachtwagen te reinigen en meer.

interieur reinigen vrachtwagen truckssupply

Interieur reinigen

Naast onze wasstraat, bieden we ook diensten voor de reiniging van het interieur van uw vrachtwagen.  Het is namelijk erg belangrijk dat de plek waar u veel tijd doorbrengt fris en schoon is, zowel voor uw gezondheid als de rijervaring.

vrachtwagen polijsten

Vrachtwagen polijsten

Het laten polijsten van uw vrachtwagen is een uitstekende manier om niet alleen de uitstraling, maar ook de bescherming van uw voertuig te verbeteren. Door het polijsten van de lak wordt niet alleen de glans hersteld, maar worden ook kleine krassen en oneffenheden verwijderd.

Broodjes bestellen

Wist je dat je bij Truckstop8, het wegrestaurant aan de A2, de lekkerste broodjes, frisse salades en sappige burgers kunt eten? Onze locatie is ideaal voor chauffeurs die even willen bijtanken tijdens een stop bij onze truckwash of truckstop.

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!