Van truckparking tot aan shop

Diensten

Ons aanbod

Of je nu op zoek bent naar een truckwash, restaurant, truckshop of naar een truckparking, bij ons kun je altijd terecht! We bieden een uitgebreide reeks diensten en faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van vrachtwagenchauffeurs, de eigenaren van vrachtwagens en natuurlijk de vrachtwagens zelf!

Snel naar…

truckstop8 eindhoven

Truckwash

Onze truckwash is uitgerust met moderne apparatuur en de beste reinigingsmiddelen om uw vrachtwagen in topconditie te houden. We begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden vrachtwagen voor zowel de veiligheid als het imago van uw bedrijf.

Haal-en brengservice

Bij Truckwash 1 Group bieden we een handige haal- en brengservice aan als onderdeel van onze diensten. Met deze service halen we jouw vrachtwagens op, wassen ze grondig en brengen ze vervolgens weer netjes bij jou terug.

Wasboxen

Zelf uw vrachtwagen wassen? Ook dat is mogelijk bij Truckwash 1.  Op meerdere van onze locaties hebben wij wasboxen tot uw beschikking. Wij hebben warm water en autoshampoo beschikbaar om uw voertuig weer glanzend naar buiten te laten gaan.

Bus wasstraat Truckwash 1 Group

Bus wasstraat

Truckwash 1 Group is dé toonaangevende wasstraat voor vrachtwagens. Ook met uw bus kunt u bij ons terecht. Met 13 locaties verspreid door het land, is de kans groot dat u snel bij ons terecht kunt. Onze wasstraten zijn voorzien van moderne apparatuur waarmee we voertuigen op een duurzame manier wassen.

restaurant wegrestaurant a2

Truckstop8 restaurant

In het restaurant nabij de A2 kunt u genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes na een lange dag op de weg. Ons menu biedt een gevarieerde selectie van gerechten, van hartige maaltijden tot lichte snacks, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak past.

truckparking eindhoven met grote parkeerplaats voor vrachtwagens

Truckparking

En als u op zoek bent naar een veilige en comfortabele plek om te rusten en te overnachten, biedt onze truckparking in Eindhoven ruime parkeergelegenheid en voorzieningen zoals douches en rustzones. We begrijpen dat rust en ontspanning net zo belangrijk zijn als efficiënt werken.

Camper en caravans wassen

Ook met uw camper of caravan kunt u bij Truckwash 1 Group terecht. Met 13 locaties verspreid door het land, is de kans groot dat u snel bij ons terecht kunt. Onze wasstraten zijn voorzien van moderne apparatuur waarmee we uw camper of caravan op een duurzame manier wassen.

interieur reinigen vrachtwagen truckssupply

Interieur reinigen

Naast onze wasstraat, bieden we ook diensten voor de reiniging van het interieur van uw vrachtwagen.  Het is namelijk erg belangrijk dat de plek waar u veel tijd doorbrengt fris en schoon is, zowel voor uw gezondheid als de rijervaring.

vrachtwagen polijsten

Vrachtwagen polijsten

Het laten polijsten van uw vrachtwagen is een uitstekende manier om niet alleen de uitstraling, maar ook de bescherming van uw voertuig te verbeteren. Door het polijsten van de lak wordt niet alleen de glans hersteld, maar worden ook kleine krassen en oneffenheden verwijderd.

Truckshop

Onze truckshop, zowel online als bij onze truckwash locaties, is gevuld met een breed scala aan producten die u helpen uw vrachtwagen schoon te houden! Van bandenzwart tot aan geurspray voor in uw cabine, we hebben alles wat u nodig heeft om uw vrachtwagen te reinigen en meer.

Broodjes bestellen

Wist je dat je bij Truckstop8, het wegrestaurant aan de A2, de lekkerste broodjes, frisse salades en sappige burgers kunt eten? Onze locatie is ideaal voor chauffeurs die even willen bijtanken tijdens een stop bij onze truckwash of truckstop.

Truckstop 8-12

Catering en vergaderen

Wist je dat je bij ons A2 wegrestaurant in Eindhoven ook evenementen kunt organiseren? Of dat je de ruimte kunt afhuren voor een verzorgde lunch? Zo zorgen we niet alleen voor een mooie ruimte, maar ook voor de lekkerste maaltijden!

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!