Camper wasstraat

Zie je het zelf wassen van je camper niet zitten of is dit om een andere reden niet mogelijk? Dan kan je ook door de wasstraat voor campers op 1 van onze locaties. Met 13 locaties verspreid door het land, is de kans groot dat je snel bij ons terecht kunt. Onze wasstraten zijn voorzien van moderne apparatuur waarmee we jouw camper of caravan op een duurzame manier wassen.

Hoe wassen wij jouw camper / caravan

Vaak zijn de normale autowasstraten niet geschikt voor campers omdat enkele onderdelen van een camper, waaronder de kunststof ramen, nogal krasgevoelig zijn. Bij Truckwash 1 Group bieden we een reinigingsdienst om je camper of caravan weer schoon de weg op te sturen. Je kan bij ons terecht met elk type caravan of camper. Onze medewerkers wassen deze altijd handmatig en hebben de ervaring om zelfs de meest hardnekkige vuil- en vetresten te verwijderen. Het dak van je voertuig wordt ook met een ladder handmatig gereinigd, dit om rekening te houden met onderdelen op het dak zoals satellietschotels, airco’s en zonnepanelen. Ook wordt je camper of caravan standaard nagespoeld met osmosewater. Dit voorkomt aanslag, kalkresten of roest en zorgt er daarnaast voor dat nieuw vuil zich minder snel aanhecht. Of je nu je camper wilt laten wassen om schoon op vakantie te kunnen of na een flinke roadtrip wel een poetsbeurt kan gebruiken, wij maken elke camper of caravan weer brandschoon.

Kosten camper of caravan laten wassen

Wil je voordat je op vakantie gaat of bij terugkomst je camper of caravan een grondige reinigingsbeurt geven? Dan kun je bij een van onze Truckwash 1 Group locaties terecht! Voor €52,89 ex. wassen wij uw camper of caravan grondig zodat je weer schoon de weg op kunt!

Extra’s

– Velgenreiniging: €3,25 per velg
– Brightening Wax: €7,15
– Extreme vervuiling: €17,50

*Het laten wassen van caravans en campers is op eigen risico. In verband met het gebruik van hogedrukspuiten met water, en de gevoelige materialen en openingen/ventilatieroosters, nemen we geen aansprakelijkheid voor eventuele schades aan dit soort voertuigen.

Onze wasprocedure

1

Positioneren van de camper of caravan in de was-hal.

Geef je wensenpakket / bijzonderheden door + registratie voor de orderbon.

2
3

Je neemt plaats in de wachtruimte onder het genot van een kop koffie.

Onze was-ploeg gaat direct aan de slag door eerst de camper of caravan af te spuiten voor het grove vuil. Daarna schuimen we het voertuig in en wassen het handmatig. Hierbij nemen we alle lastig bereikbare plekken mee. Als laatste lopen de medewerkers de camper of caravan na en spuiten deze na met water.

4
5

Je wordt opgehaald door een van onze medewerkers als jouw camper of caravan gereed is.

Nadat de deur helemaal geopend is, krijg je het sein om door te rijden waarbij de osmoseboog aangaat zodat je kunt genieten van een vlekvrij resultaat.

6

Carwash voor campers in de buurt

Ben je op zoek naar een carwash voor je camper of caravan? Kom dan gerust langs op een van onze locaties. Ons deskundige personeel zorgt voor een grondige reiniging zodat je voertuig weer glanzend de weg op kan. Neem contact met ons op of zoek gelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.