Wasplaats voor transportmiddelen van pootgoed

NAO-wasplaats

NAO-gecertificeerde wasplaats

De NAO-wasplaats is een wasplaats voor transportmiddelen van pootgoed. Naar aanleiding van een aantal grote uitbraken van Ringrot in voorgaande jaren hebben LTO en de NAO via het samenwerkingsverband Pootaardappelen Contact Commissie (PCC) het Hygiëneprotocol Ringrot opgezet. Dit om de risico’s op verspreiding van dit quarantaine organisme in de pootaardappelketen zoveel mogelijk te beperken.

Truckwash 1 Group is NAO-gecertificeerd voor:
• Ontsmettingsbedrijf/wasplaats

NAO-zegel

Wij zijn NAO gecertificeerd als wasplaats voor transportmiddelen van pootaardappelen. Dit betekent automatisch dat de middelen die gebruikt worden om het transportmiddel te reinigen, NAO-goedgekeurd zijn.

Na het reinigen wordt het transportmiddel verzegeld met een NAO-zegel. Het voordeel hiervan is dat de verlader op het moment van verladen alleen maar hoeft te controleren of de verzegeling niet verbroken is, waarmee de verlader direct de garantie heeft dat het transportmiddel met de juiste middelen is behandeld.

NAO reiniging volgens PCC hyiëneprotocol Ringrot

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!