Over Truckwash 1 Group

Over ons

Over Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group is dé toonaangevende naam in de truckwash-industrie. Met meer dan 11 locaties door heel Nederland en ambities om door te groeien binnen Europa, zijn wij een van de grootste. Maar kwaliteit blijft voor ons altijd belangrijker dan kwantiteit. Onze passie voor (schone) vrachtwagens kunt u voelen als u bij ons aan komt rijden. Waar Truckwash 1 Group voor staat? Kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie.

U kunt bij ons terecht met uw vrachtwagens, campers en zelfs caravans. Terwijl we er voor zorgen dat ze weer blinkend de weg op kunnen, kunt u genieten van een lekker bakje koffie. Bekijk hier onze locaties.

Het ontstaan van Truckwash 1 Group

De oprichters van Truckwash 1 Group zijn Klaus Broersma en Johannes Snoek.

Klaus Broersma, voorheen werkzaam in het familietransportbedrijf, begon zijn eigen weg te volgen door Truckwash Group op te richten. Ondanks uitdagingen en tegenstand groeide dit snel uit tot vijf locaties in Nederland. Johannes Snoek, een jonge en ambitieuze geest, begon als bedrijfsleider in Klaus’ truckwash. Geïnspireerd door Klaus, opende Johannes zijn eigen Truckwash 1 in Roosendaal, breidde uit naar andere locaties en lanceerde zelfs een online winkel voor reinigingsproducten.

Nu zijn Klaus en Johannes samen Truckwash 1 Group, waar ervaring en ambitie samenkomen. Hun missie is om de grootste truckwashketen in Nederland en Europa te worden, door Klaus’ expertise te combineren met Johannes’ innovatieve visie voor ongeëvenaarde service en kwaliteit.

De Truckwash 1 shop

Naast onze diensten om uw vrachtwagens weer blinkend de weg op krijgen, hebben wij ook een winkel. Hier verkopen wij schoonmaakartikelen voor vrachtauto’s. Dit zijn professionele reinigingsmiddelen die ook in de wasstraten worden gebruikt. Deze winkels kunt u vinden bij onze vestigingen, maar wij hebben ook een webshop!

En wist u dat u ook voor producten en kortingen kunt sparen? Bij elk bezoek aan onze truckwash kunt u met uw klantenkaart punten sparen die u kunt inwisselen voor mooie aanbiedingen.

truck shop geurhanger

Ons team

Jan

Teamleider Rilland

Jeroen

Regiomanager Bodegraven en Ede

Jesse

Operationeel manager

Jhavon

Teamleider Rotterdam Botlek

Joe

Teamleider Asten

Johannes

CEO

Jordy

Teamleader Roosendaal

Kick

Regiomanager Aalsmeer en Utrecht

Luca

Teamleider Eindhoven

Maurits

Regiomanager + Marketing

Mees

Teamleider Aalsmeer

Michel

Relatiebeheerder

Nigel

Regiomanager Roosendaal en Rilland

Milos

Operationeel manager

Nick

Financieel manager innovatie

Nick

Teamleider Utrecht

Noel

Bedrijfsleider Truckstop 8

Richard

Teamleider Truckwash Eindhoven

Tadas

Teamleider Maasvlakte

Vincent

Teamleider Bodegraven

Xavier

Regiomanager Rotterdam en Maasvlakte