Over Truckwash 1 Group

Over ons

Over Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group is dé toonaangevende naam in de truckwash-industrie. Met 13 locaties door heel Nederland en ambities om door te groeien binnen Europa, zijn wij een van de grootste. Maar kwaliteit blijft voor ons altijd belangrijker dan kwantiteit. Onze passie voor (schone) vrachtwagens kun je voelen als je bij ons aan komt rijden. Waar Truckwash 1 Group voor staat? Kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie.

Je kunt bij ons terecht met je vrachtwagens, campers en zelfs caravans. Terwijl we ervoor zorgen dat ze weer blinkend de weg op kunnen, kun je genieten van een lekker bakje koffie. Bekijk hier onze locaties.

Het ontstaan van Truckwash 1 Group

De oprichters van Truckwash 1 Group zijn Klaus Broersma en Johannes Snoek.

Klaus Broersma, voorheen werkzaam in het familietransportbedrijf, begon zijn eigen weg te volgen door Truckwash Group op te richten. Ondanks uitdagingen en tegenstand groeide dit snel uit tot vijf locaties in Nederland. Johannes Snoek, een jonge en ambitieuze geest, begon als bedrijfsleider in Klaus’ truckwash. Geïnspireerd door Klaus, opende Johannes zijn eigen truckwash in Roosendaal, breidde uit naar andere locaties en lanceerde zelfs een online winkel voor reinigingsproducten.

Nu zijn Klaus en Johannes samen Truckwash 1 Group, waar ervaring en ambitie samenkomen. Hun missie is om de grootste truckwashketen in Nederland en Europa te worden, door Klaus’ expertise te combineren met Johannes’ innovatieve visie voor ongeëvenaarde service en kwaliteit.

Truckshop

Naast onze diensten om je vrachtwagens weer blinkend de weg op te krijgen, hebben we ook een winkel. Hier verkopen we schoonmaakartikelen voor vrachtauto’s. Dit zijn professionele reinigingsmiddelen die ook in de wasstraten worden gebruikt. Deze winkels kun je vinden bij onze vestigingen, maar we hebben ook een webshop!

En wist je dat je ook voor producten en kortingen kunt sparen? Bij elk bezoek aan onze truckwash kun je met je klantenkaart punten sparen die je kunt inwisselen voor mooie aanbiedingen.

Ons team

Armando

Teamleider Venlo

Filip

Teamleider Amsterdam

Jan

Teamleider Rilland

Jhavon

Teamleider Rotterdam Botlek

Joe

Teamleider Asten

Jordi

Teamleider Roosendaal

Kick

Regiomanager Amsterdam en Aalsmeer

Luca

Teamleider Eindhoven

Maurits

Marketingmanager

Michel

Relatiebeheerder

Nigel

Regiomanager Roosendaal en Rilland

Nick

Regiomanager Utrecht en Ede

Noel

Bedrijfsleider Truckstop 8

Richard

Teamleider Truckwash Eindhoven

Tadas

Teamleider Maasvlakte

Vincent

Teamleider Bodegraven

Xavier

Regiomanager Rotterdam en Maasvlakte

Damian

Teamleider Aalsmeer

MT

Jesse

Operationeel manager

Johannes

CEO

Klaus

Founder

Lucas

Administratie

Nick

Financieel en facilitair manager

Milos

Operationeel manager