Wasboxen

Zelf wassen in onze wasboxen

Wast u graag zelf uw vrachtwagen? Ook dat is mogelijk bij Truckwash 1 Group.  Op meerdere van onze locaties hebben wij wasboxen tot uw beschikking. Hier kunt u uw vrachtwagen, bestelbus of camper / caravan zelf wassen. Wij hebben warm water en autoshampoo beschikbaar om uw voertuig weer glanzend naar buiten te laten gaan. Na het wassen in de wasbox nog behoefte aan een speciale behandeling voor bijvoorbeeld uw velgen? Dat kan! Wij reinigen alcoa velgen maar kunnen ook uw trailer volgens de HACCP-hygiënecode schoonmaken. Bekijk al onze behandelingen.

Onze wasboxen zijn altijd beschikbaar in de volgende vestigingen: Aalsmeer, Eindhoven en Maasvlakte. In de vestigingen Amsterdam, Asten, Bodegraven, Ede, Rilland, Roosendaal, Rotterdam, en Utrecht kunt u gebruik maken van de wasbox indien er 1 wasstraat niet in gebruik is. De prijzen voor het gebruik van onze wasboxen vindt u op onze prijzenpagina.

Heeft u vragen over onze wasboxen en de beschikbaarheid? Neem gerust contact op. We staan u graag te woord.

Truckwash 1 wasboxen

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!