Wasboxen

Zelf wassen in onze wasboxen

Was je graag zelf je vrachtwagen? Ook dat is mogelijk bij Truckwash 1 Group. Op meerdere van onze locaties hebben wij wasboxen tot je beschikking. Hier kun je je vrachtwagen, bestelbus of camper / caravan zelf wassen. We hebben warm water en autoshampoo beschikbaar om je voertuig weer glanzend naar buiten te laten gaan. Na het wassen in de wasbox nog behoefte aan een speciale behandeling voor bijvoorbeeld je velgen? Dat kan! We reinigen alcoa velgen maar kunnen ook je trailer volgens de HACCP-hygiënecode schoonmaken. Bekijk al onze behandelingen.

Onze wasboxen zijn altijd beschikbaar in de volgende vestigingen: Aalsmeer, Eindhoven en Maasvlakte. In de vestigingen Amsterdam, Asten, Bodegraven, Ede, Rilland, Roosendaal, Rotterdam, en Utrecht kun je gebruik maken van de wasbox indien er 1 wasstraat niet in gebruik is. De prijzen voor het gebruik van onze wasboxen vind je op onze prijzenpagina.

Heb je vragen over onze wasboxen en de beschikbaarheid? Neem gerust contact op. We staan je graag te woord.

Truckwash 1 wasboxen

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!