Haal- en brengservice bij Truckwash 1 Group

Bij Truckwash 1 Group bieden we een handige haal- en brengservice aan als onderdeel van onze diensten. Met deze service halen we jouw vrachtwagens op, wassen ze grondig en brengen ze vervolgens weer netjes bij jou terug.

Gemak en Efficiëntie

Wij begrijpen hoe kostbaar de tijd is in de transport en logistieke sector. Daarom zorgen wij ervoor dat het wassen van jouw wagenpark gemakkelijk en efficiënt in jouw planning past. Onze haal- en brengservice zorgt ervoor dat:

  • Je niet meer zelf hoeft te plannen wanneer er eventueel ruimte is.
  • Je geen zorgen hoeft te maken of het wagenpark er schoon bij staat.

Dit geldt zowel voor de buitenkant van de wagens, als voor de binnenkant wanneer je aan bepaalde regelgeving/richtlijnen moet voldoen. Waardoor jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Of je nu een klein wagenpark hebt of een grote vloot beheert, onze haal- en brengservice past zich aan jouw behoeften aan. We werken nauw samen met jou om een schema op te stellen dat past bij jouw planning en frequentie van wassen. Met ons handige portal kun je direct zien welke trucks er al gewassen zijn, maar ook wanneer deze voor het laatst gewassen is.  Zo kun je erop vertrouwen dat jouw vrachtwagens zowel van binnenkant trailer als buiten altijd schoon en representatief zijn.

Kostenbesparend en transparant

Onze prijzen voor de Haal- en Brengservice zijn afhankelijk van de hoeveelheid vrachtwagens en hoe vaak jij de vrachtwagens wilt laten wassen. Zo kiezen diverse bedrijven ervoor om in de winter om de week te wassen, maar in de zomer om de 3 weken.  Bovendien bieden we transparante prijzen en duidelijke afspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Vertrouwd door grote namen

Sluit je aan bij bedrijven zoals Simon Loos, DHL, De Haas Cargo, STEF en Bos Dynamics, die al vertrouwen op onze haal- en brengservice voor hun vrachtwagens. Met jarenlange ervaring en bewezen betrouwbaarheid zijn we jouw partner voor een vlekkeloze reinigingsservice.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze Haal- en Brengservice en hoe we jou kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een oplossing op maat voor jouw bedrijf te bieden.