Locaties

13 locaties door heel Nederland

Vind de locatie
bij jou in de buurt

13 prachtige locaties verspreid over heel Nederland, waar je vrachtwagens kunt laten wassen. Of je nu een chauffeur bent die regelmatig door het land reist of een transportbedrijf runt, onze Truckwash 1 Group biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing om je vrachtwagens schoon en in topconditie te houden.

Onze locaties zijn strategisch geplaatst op drukke knooppunten en belangrijke transportroutes, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot onze diensten, waar je ook naartoe gaat. Elk van onze Truckwash-locaties beschikt over de juiste faciliteiten en wasapparatuur om een grondige en professionele reiniging te garanderen.

13 Truckwash 1 Group locaties

Aalsmeer

U vind Truckwash 1 Aalsmeer op het bedrijventerrein Greenpoort aan de Afmijnstraat 4 in Amstelveen. (langs de N201) Truckwash Aalsmeer is vanaf de A4 makkelijk te bereiken.

Vanuit Amsterdam afslag 3 Hoofddorp en vervolgens via de N201. Vanuit Den Haag afslag ook afslag 3 richting Aalsmeer en ook weer via de N201.

Amsterdam

Met twee moderne wasstraten is Truckwash 1 Amsterdam perfect uitgerust voor het reinigen van alle soorten vrachtwagens en bestelwagens. Onze wasstraten voldoen aan strenge normen en maken gebruik van de nieuwste reinigingsprogramma’s, waardoor uw voertuig weer in optimale staat wordt gebracht.

Asten

Hier kan je terecht voor het reinigen van trucks en de complete cleaning van grote voertuigen, zoals campers, caravans en bestelbussen. We zorgen voor de externe cleaning van vrachtwagens tot caravans.

Bodegraven

U vind Truckwash 1 Bodegraven op het bedrijven terrein Broekvelden aan de Europaweg 1e in Bodegraven, naast Goedhart Motoren. Truckwash Bodegraven is het beste te bereiken vanaf de A12 afslag 12a of afslag 12 Reeuwijk of vanaf de N11 afslag Bodegraven. Truckwash Bodegraven beschikt over 3 moderne wasstraten waarvan 1 LZV straat.

Ede

U vind Truckwash 1 Ede op het bedrijventerrein BT A12 op een A locatie op nog geen 5 minuten van de A12 (knooppunt Maanderbroek), en maar 2 minuten van de afslag 1 van de A30 (achter het Plantion).

Eindhoven

U vindt Truckwash 1 Eindhoven vlak bij de A2 (afrit 29, Eindhoven Airport/acht) en Eindhoven Airport (volg de N2). Op het bedrijventerrein Eindhoven-acht.

Holten

Truckwash 1 Holten is dé toonaangevende bestemming in Twente voor het grondig reinigen van vrachtwagens. U vindt onze vrachtwagen wasstraat aan de Handelsweg 34, aan de N332.

Maasvlakte

U vind Truckwash 1 Maasvlakte op de Maasvlakte Plaza in Rotterdam aan de Luzonstraat 10. Truckwash Maasvlakte is de grootste Truckwash van Nederland en is het beste te bereiken via de A15 naar de N15. Naast ons terrein zit de Maasvlakte Plaza, chauffeur restaurant genaamd Routiers, en de Maasvlakte Plaza Truckparking.

Rilland

U vind Truckwash 1 Rilland op het bedrijventerrein de Poort naast het tankstation De Meeuw. Onze locatie is het best te bereiken via de A58. We zitten gevestigd op De Poort 24a.

Vrachtwagen wassen in truckwash Roosendaal

Roosendaal

U vindt Truckwash 1 Roosendaal op het bedrijventerrein de Borchwerf aan de Stepvelden 23, Roosendaal. Onze locatie is het best te bereiken via de A17 afslag 20. We beschikken over 2 moderne wasstraten van 35 meter lang. Alle voertuigen die niet in een normale wasstraat passen kunnen bij ons terecht.

Rotterdam

U vind Truckwash 1 Rotterdam op de Botlek in Rotterdam aan de Tweedweg 20. Truckwash Rotterdam is de grootste Truckwash van Nederland en is het beste te bereiken via de A15 afslag 15. Naast ons terrein zit een betaalde ADR truckparking, chauffeur restaurant genaamd Routiers, truck-tankstation van Q8 en is er ook een gratis parkeerplaats. Truckwash 1 Rotterdam beschikt over 4 moderne wasstraten.

Utrecht

U vind Truckwash 1 Utrecht op het bedrijven terrein Lage weide aan de Atoomweg 46. Lage weide is het best te bereiken van af de A2 afslag 7. ( In het pand van Rosiervandenbosch bedrijfswagens) Truckwash Utrecht beschikt over 2 moderne wasstraten.

Venlo

Truckwash 1 Venlo is uitgerust met twee moderne wasstraten voor het reinigen van alle soorten vrachtwagens en bestelwagens. U vindt onze wasstraat aan de Columbusweg 47 op bedrijventerrein Trade Port West. Vanaf de A67 pakt u afslag 39 Sevenum.