Bus wasstraat

Truckwash 1 Group is dé toonaangevende wasstraat voor vrachtwagens. Ook met uw bus kunt u bij ons terecht. Met 12 locaties verspreid door het land, is de kans groot dat u snel bij ons terecht kunt. Onze wasstraten zijn voorzien van moderne apparatuur waarmee we voertuigen op een duurzame manier wassen.

Welke bussen kunnen wij wassen

In onze truckwash wassen wij dagelijks veel vrachtwagens. U zult dan ook begrijpen dat bussen ook geen probleem zijn. Elk type bus pas moeiteloos door onze wasstraat. Of u nu uw werkbus na een flinke klus wilt laten wassen of de touring car die half Europa is doorgereden, wij maken elke bus weer brandschoon. Ook die hoge bestelbus die niet door een gewone wasstraat kan, kan bij ons terecht.

Bus wasstraat Truckwash 1 Group

Bus met imperial door wasstraat

Zelfs bussen met een imperiaal kunnen probleemloos door onze wasstraat. Of uw bus nu is uitgerust met zwaailichten, extra verlichting of een koelunit op het dak, onze ervaren medewerkers zorgen voor een grondige reiniging. Bij Truckwash 1 Group verwelkomen we alle soorten bussen, inclusief die met speciale voorzieningen, voor een vlekkeloos resultaat. Heeft u hier nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kosten bus laten wassen

Wij bieden diverse programma’s en opties aan voor het wassen van bussen. Dit doen wij tegen scherpen prijzen. Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze prijzenpagina.

Onze wasprocedure

1

Positioneren van de bus in de was-hal.

U geeft uw wensenpakket / bijzonderheden door + registratie voor de orderbon.

2
3

U neemt plaats in de wachtruimte onder het genot van een kop koffie.

Onze was-ploeg gaat direct aan de slag door eerst de bus af te spuiten voor het grove vuil. Daarna wordt de bus in geschuimd en maken we het voertuig handmatig schoon. Hierbij nemen we alle lastig bereikbare plekken mee waarna de machine de grote stukken meeneemt. Nadat de machine eroverheen is geweest, lopen de medewerkers de bus na en spuiten deze na met water. De machine geeft wax op de terugweg zodat u langer kunt genieten van een schone bus.

4
5

U wordt opgehaald door 1 van onze medewerkers als uw bus gereed is.

Nadat de deur helemaal geopend is krijgt u het sein om door te rijden waarbij de osmose boog aangaat zodat u kunt genieten van een vlekvrij resultaat.

6

Carwash voor bussen in de buurt

Bent u op zoek naar een carwash voor bussen? Kom dan gerust langs op een van onze locaties. Ons deskundige personeel zorgt voor een grondige reiniging zodat uw bus weer glanzend de weg op kan. Neem contact met ons op of zoek gelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.