Heerlijke verse broodjes bij Truckstop 8

Broodjes bestellen in Eindhoven

Wist je dat je bij Truckstop8, het wegrestaurant aan de A2, de lekkerste broodjes, frisse salades en sappige burgers kunt eten? Onze locatie is ideaal voor chauffeurs die even willen bijtanken tijdens een stop bij onze truckwash of truckstop. Maar nu is het nóg gemakkelijker dan ooit om van heerlijke broodjes, burgers, salades en drankjes te genieten! Je kunt namelijk online eten bestellen, zodat deze vers kunnen worden gemaakt. Je hoeft het alleen nog af te halen!

Eten bestellen

Het bestellen is een fluitje van een cent en kan gemakkelijk via onze bestelpagina. Je selecteert de producten die je af wilt halen en geeft door wanneer je deze wilt afhalen. Heb je allergieën? Geen probleem, laat het ons weten! Vervolgens reken je je bestelling af en wij doen de rest! Makkelijk he?

Dus, werk of woon je in de buurt van Truckstop 8? Dan kun je nu genieten van onze bezorgservice en onze heerlijke maaltijden. Of je nu verlangt naar een sappige hamburger, een knapperige salade, een vers belegd broodje of een verfrissend drankje, Truckstop8 staat klaar om jouw smaakpapillen te verwennen!

We kijken ernaar uit om je bestelling te ontvangen en je te verwennen met onze heerlijke gerechten. Eet smakelijk!

Klik hier om eten te bestellen!