Truckwash Franchise

Het starten van je eigen vrachtwagen wasstraat onder de Truckwash 1 group vlag

Bij Truckwash 1 group zijn we constant bezig met groeien. Onze ambities zijn torenhoog. De komende tijd willen wij Truckwash 1 group als franchise flink uitbreiden. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar enthousiaste ondernemers die geïnteresseerd zijn in het starten van hun eigen Truckwash vestiging.

Ons bedrijf is ontstaan uit de samenwerking tussen Truckwash group en Truckwash 1. Wij begrijpen hierdoor de meerwaarde van het bundelen van krachten. Dus zoeken wij naar meer gedreven en enthousiaste franchise-ondernemers in heel Nederland om mee samen te werken.
Truckwash 1 group is een inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen Nederland met 12 vestigingen. Veel truckers en transportbedrijven zijn bekend met onze wasstraten. Truckwash 1 group staat voor kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie en dit zijn onze klanten ook van ons gewend. Herken jij jezelf als startende ondernemers ook in deze waarden? Dan ben jij misschien wel een geschikte franchise partner voor ons bedrijf.

Wij hebben de afgelopen jaren een unieke succesformule opgebouwd gebaseerd op onze kernwaarden. Je kunt altijd rekenen op ons advies gebaseerd op jaren van ervaring binnen de sector. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden, dat hebben wij al voor je gedaan. Je hoeft ze alleen nog maar schoon te maken.

Hopelijk kunnen wij jou straks verwelkomen bij de Truckwash 1 group familie!

Let op! Nieuwe aanvragen kunnen we momenteel op korte termijn niet in behandeling nemen tenzij u al beschikt over een wasstraat. We nemen contact met u op wanneer er ruimte is voor nieuwe aanvragen.