Truckwash straat kopen of opzetten?

Ben jij geïnteresseerd in de aankoop of opzetten van je eigen Truckwash wasstraat?

De komende tijd willen wij Truckwash 1 Group als franchise flink uitbreiden. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar enthousiaste ondernemers die geïnteresseerd zijn in het kopen of opzetten van hun eigen Truckwash vestiging. Wij helpen onze franchisenemers met de opbouw van hun eigen Truckwash wasstraat, zodat je met een minimale investering van start kunt gaan.

Truckwash 1 Group stelt franchisenemers in staat hun eigen vrachtwagen wasstraat te kopen onder onze franchise. Wij zijn als bedrijf een gevestigde naam binnen Nederland op het gebied van vrachtwagens wassen. Truckers en transportbedrijven zijn bekend met onze naam en onze wasstraten.

Wij zijn actief op verschillende locaties en dat willen we de komende tijd alleen maar uitbreiden. Ondernemers door het hele land die op zoek zijn naar de aankoop van hun eigen Truckwash of vrachtwagen wasstraat vestiging zijn welkom bij ons.

Wat moet ik regelen voor de aankoop van een truckwash wasstraat?

Truckwash 1 Group is constant op zoek naar toekomstige franchisenemers die belangstelling hebben in het kopen of opzetten van hun eigen Truckwash / vrachtwagen wasstraat. Als jij jezelf helemaal kunt vinden in onze visie en bedrijfswaarden kun je hier contact met ons opnemen.

Wij helpen geschikte ondernemers bij het opzetten van een vestiging. Wij ondersteunen bij de aankoop van eigen vrachtwagen wasinstallaties.

Wat zijn de voordelen van het kopen en opzetten van een Truckwash wasstraat bij Truckwash 1 Group?

  • Jaren van ervaring binnen de wasstraat/vrachtwagen sector.
  • Gevestigde/bekende naam binnen de transportsector in Nederland.
  • Positieve relaties met een groot klantenbestand.
  • Werken onder een bedrijf met torenhoge ambities.
  • Duidelijke communicatie binnen de organisatie.
  • Ondersteuning op alle vlakken
  • Diverse inkoop en investeringsvoordelen