Punten sparen bij Truckwash 1 Group

Klantenkaart

Vrachtwagen wassen? Punten sparen!

Omdat we onwijs blij zijn met onze klanten, willen we daar ook graag iets voor terug doen. Wij begrijpen dat uw voertuig niet zomaar een stuk metaal is. Wij staan klaar om niet alleen uw voertuig te laten shinen, maar ook om een glimlach op uw gezicht te bezorgen. Daarom hebben we een exclusief beloningsprogramma opgezet! Met ons spaarsysteem willen we uw ervaring bij ons nog waardevoller maken, en tegelijkertijd kunt u genieten van geweldige voordelen, zoals gratis producten en speciale aanbiedingen!

Sparen is supermakkelijk: Bij elke wasbeurt voor je vrachtwagen verdient u 5 punten, die automatisch worden bijgeschreven op uw persoonlijke spaarkaart. Zodra er genoeg punten verzameld zijn, kunt u deze inwisselen voor mooie gratis producten en leuke aanbiedingen. Wij laten uw voertuig stralen terwijl u geniet van alle gave bonussen die ons spaarprogramma te bieden heeft. Zo wordt het laten wassen van uw vrachtwagen, caravan of camper wel heel leuk! 

Beginnen met sparen

Wilt u ook beginnen met sparen? Zo werkt het!

  1. Aanmelden bij een Truckwash 1 locatie (eenmalig)
  2. Klantenkaart scannen
  3. Vrachtwagen laten wassen
  4. Punten verzamelen 
  5. Punten inleveren voor leuke aanbiedingen

Bij aanmelding ontvangt u een persoonlijke pas op jouw eigen naam mét een klein welkomstcadeautje om te starten met sparen. Zo heeft u binnen no-time uw spaardoel bij elkaar verzameld. Binnenkort is het mogelijk om ook online een account aan te maken.

truck shop geurhanger

Spaarpunten inwisselen voor mooie producten en aanbiedingen

Het aanbod van producten en aanbiedingen wisselt regelmatig. Naast allerlei tijdelijke en seizoensmatige deals, aanbiedingen en producten kunt u ook sparen voor gratis artikelen! Voorbeelden hiervan zijn:

Voor ieder wat wils dus! Heeft u een tegoedbon bij elkaar gespaard? Dan kunt u los gaan in onze webshop! Zo zijn bijvoorbeeld onze vrachtwagen luchtverfrissers erg populair, maar ook de cockpitsprays zijn erg handig om altijd bij de hand te hebben. Mocht u nog niet genoeg punten hebben verzameld, maar alsnog los willen gaan in onze webshop… Dan kan dat ook natuurlijk! Heeft u onze voordeelpakketten al gezien?

 

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!