Truckwash Holten

Nieuwe vestiging in Holten

Truckwash 1 Group opent nieuwe vestiging in Holten – Een sprong voorwaarts in onze groei

Holten, Nederland – Met trots kondigt Truckwash 1 Group de opening aan van onze nieuwste vestiging in Holten, die op 1 mei officieel haar deuren opent. Deze recente uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende groei en onze missie om kwalitatieve, gastvrije en professionele truckwash-diensten aan te bieden door heel Nederland.

De nieuwe locatie in Holten, voorheen beheerd door Muller European Truck & Trailer Care, versterkt niet alleen onze landelijke dekking maar voegt ook een rijke laag aan service toe aan ons reeds uitgebreide aanbod. Met drie washallen en 2 binnenkant uitspuit plaatsen, staat de nieuwe Truckwash 1 Group vestiging klaar om vrachtwagens, bakwagens, en andere bedrijfsvoertuigen te verwelkomen, voorzien van de kwaliteit en zorg die onze klanten van ons verwachten.

Holten is strategisch gekozen vanwege zijn gunstige ligging en de behoefte in de regio aan hoogwaardige truckwash-diensten. Johannes Snoek van Truckwash 1 Group benadrukt de waarde van deze nieuwe locatie: “De uitbreiding naar Holten is niet alleen een strategische, maar vooral een prachtige stap voor ons. We kijken ernaar uit om onze passie voor schone voertuigen te delen met een nog breder publiek in Nederland.”

 

Naast de gebruikelijke truckwash-diensten, komt er een nieuwe winkel voor chauffeurs. Bij elke wasbeurt kunnen klanten nu ook punten sparen voor korting in de shop, gratis items, of speciale behandelingen voor hun voertuig.

Voor meer informatie over onze nieuwe locatie in Holten of onze diensten, bezoek onze website op www.truckwash1group.nl of neem contact op via info@truckwash1group.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Holten en jou de Truckwash 1 Group ervaring te bieden.