Nieuws & interessant artikelen

‘Gemotiveerde aanpakkers van harte welkom bij Truckwash’

Pal naast de bloemenveiling in Aalsmeer staat één van de acht loodsen van Truckwash 1 Group. Een locatie met drie wasstraten waar vieze vrachtwagens blinkend schoon de deur uit gaan. ‘Onze jongens krijgen veel waardering van chauffeurs’, vertelt directeur Johannes Snoek. ‘Hun wagen is toch een beetje hun kindje waar ze veel tijd in doorbrengen. Voor deze drukke locatie kunnen we nog wel wat washelden gebruiken!’

Voor Johannes (28) begon dit Truckwash 1-avontuur als zaterdaghulp. “Het is een beetje een uit de hand gelopen bijbaantje. Zes jaar geleden kon ik een locatie in Brabant overnemen; die kans greep ik met beide handen aan. Inmiddels ben mededirecteur van acht filialen. We groeien hard en daarom kunnen we altijd handjes gebruiken.”

Trots op truck

Dat een wasstraat voor vrachtauto’s meer is dan een loods met een machine, had Johannes al snel door. “Er komt heel veel handwerk aan te pas en ook het contact met de chauffeurs is ontzettend belangrijk. Een chauffeur is veel van huis, hij brengt meer tijd in z’n wagen door dan thuis. Het is z’n trots en daar moeten wij dus goed voor zorgen. Maar doe je het goed, dan krijg je daar als wasser ontzettend veel waardering voor terug.”

Met elkaar lachen

Op de locatie Aalsmeer kan Truckwash 1 zeker nog drie fulltimers of zes parttimers gebruiken. “Het team bestaat nu uit tien man; een gezellig team dat van hard werken houdt. We zoeken vooral jongens of meiden die tegen een stootje kunnen. Ze moeten goedlachs zijn, van een lolletje houden en tegelijkertijd hun werk serieus nemen. Dat je met elkaar kunt lachen is zo belangrijk voor de sfeer. Diploma’s heb je hier niet nodig, wel de zin om er wat van te maken. Er zijn zat jongens die moeite hebben om ergens anders een baan te vinden. Maar houd je van fysiek werk en aanpakken, dan ben je bij ons van harte welkom.”

Doorgroeien

Truckwash 1 zorgt voor werkkleding, handschoenen en beschermende laarzen. Johannes: “En voor een intern opleidingstraject. Bij binnenkomst leer je hoe je moet wassen; dat is de basis. Wil je na een tijdje meer, dan kun je hier prima doorgroeien tot allround of senior medewerker met meer verantwoordelijkheden. Zelfs bedrijfsleider is mogelijk. Het is maar net welke verantwoordelijkheid je wilt dragen. We zijn flink groeiende en voorlopig blijft dat wel zo. Kansen genoeg dus!

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

Nieuwe vestiging Holten

Met trots kondigt Truckwash 1 Group de opening aan van onze nieuwste vestiging in Holten, die op 1 mei officieel…

Nieuwe vestiging Venlo

Voor de één een nieuw begin en voor de ander het einde van een tijdperk. Voormalig eigenaar en truckwash-pionier Frans…
NAO reiniging volgens PCC hyiëneprotocol Ringrot

Ringrot en bruinrot in aardappelen: zo voorkom je verspreiding