Nieuws & interessant artikelen

Truckwash 1 Group kondigt overname van Truckwash Asten aan

Asten – 01-07-2023 – Truckwash 1 Group, de toonaangevende aanbieder van vrachtwagenwasstraten in Nederland, is verheugd om de overname aan te kondigen van Truckwash Asten. Deze overname versterkt de positie van Truckwash 1 Group als marktleider in de Truckwash branche en biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding.

Met deze overname zet Truckwash 1 Group haar voortdurende inzet voort om hoogwaardige en uitgebreide wasdiensten aan te bieden aan vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven. De acquisitie van Truckwash Asten biedt Truckwash 1 Group de mogelijkheid om haar aanwezigheid te vergroten en nieuwe klanten te verwelkomen in de regio Asten en omliggende regio’s.

Peter Schreurs, eigenaar van Truckwash Asten, zegt: “Na 13 jaar is het tijd voor ons om het stokje over te dragen aan de volgende eigenaar. We willen al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun vertrouwen en steun gedurende al die jaren.”

Truckwash 1 Group zal de bestaande klanten van Truckwash Asten naadloos bedienen en ervoor zorgen dat zij kunnen blijven profiteren van hoogwaardige wasdiensten voor hun vrachtwagens.

Voor klanten van Truckwash Asten die vooruit hebben betaald voor een abonnement, zal dit komen te vervallen en worden terugbetaald door Truckwash Asten. Klanten wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen via info@truckwash-asten.nl om dit proces te starten. Daarnaast zullen klanten met een standaard rekening automatisch overgezet worden naar een rekening bij Truckwash 1 Group. Voor eventuele vragen of verzoeken met betrekking tot deze overgang kunnen klanten contact opnemen via info@truckwash-asten.nl.

Voor meer informatie over Truckwash 1 Group en de diensten die zij bieden, kunt u terecht op de website https://www.truckwash1group.nl. Daar kunt u ook de nieuwe prijzen en aanbiedingen bekijken.

Truckwash 1 Group kijkt ernaar uit om de klanten van Truckwash Asten te verwelkomen en hen dezelfde hoge kwaliteit en professionele service te bieden waar zij bekend om staan. Het bedrijf blijft zich inzetten voor klanttevredenheid en het leveren van uitstekende waservaringen voor vrachtwagens in heel Nederland.

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

truck shop geurhanger

9x de lekkerste geuren voor in de vrachtwagen

Ben jij op zoek naar een manier om nare geurtjes te maskeren? Of hou je gewoon van een continu fris…
schone banden met bandenzwart

Banden schoonmaken? Zo doe je dat!

In dit artikel bekijken we de redenen waarom het goed is om uw banden goed te onderhouden en hoe u…
camper wassen

Uw camper wassen voor en na de reis – voorkom schade

Het regelmatig wassen van je camper of caravan is erg belangrijk. Het zorgt er namelijk niet alleen maar voor dat…