Piggy Truckwash

Welkom bij Truckwash 1 Group!

Ontdek ons nieuwe en spannende spaarsysteem: Piggy!

Bij Truckwash 1 Group willen we onze gewaardeerde chauffeurs bedanken voor hun voortdurende steun en loyaliteit. Met Piggy belonen we u elke keer dat u uw vrachtwagen bij ons wast.

Hoe werkt Piggy? Het is eenvoudig. Bij elke wasbeurt die u bij een van onze Truckwash 1-vestigingen uitvoert, spaart u waardevolle punten. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor een scala aan geweldige beloningen, variƫrend van producten uit onze shop tot exclusieve diensten in de wasstraat. Het enige wat u hoeft te doen, is zich aanmelden bij ons Piggy spaarsysteem en u bent klaar om te beginnen met sparen!

Wat maakt Piggy zo speciaal?

  1. Verdien punten bij elke wasbeurt: Ongeacht de grootte van uw vrachtwagen, bij elke wasbeurt worden punten aan uw account toegevoegd. Hoe vaker u wast, hoe meer punten u spaart!
  2. Ruime keuze aan beloningen: Piggy biedt een uitgebreide selectie van producten en diensten waaruit u kunt kiezen. Wilt u uw vrachtwagen extra laten glanzen met onze premium wax? Of misschien heeft u uw oog laten vallen op een van de hoogwaardige producten in onze shop? Met Piggy heeft u de vrijheid om te kiezen waar u uw punten aan wilt besteden.
  3. Exclusieve aanbiedingen en promoties: Als Piggy-lid heeft u toegang tot exclusieve aanbiedingen en promoties die speciaal zijn ontworpen om u te belonen. Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief en mis geen enkele kans om nog meer punten te verdienen en extra voordelen te ontvangen!
  4. Eenvoudig inwisselen: Het inwisselen van uw verdiende punten is net zo eenvoudig als het verdienen ervan. Bij onze Truckwash 1-vestigingen staan onze medewerkers klaar om u te helpen uw punten in te wisselen voor de beloningen waar u naar verlangt.

Maak deel uit van het Piggy spaarsysteem en geniet van de voordelen die Truckwash 1 Group u te bieden heeft. Begin vandaag nog met het sparen van punten en laat ons uw waardering tonen voor uw voortdurende vertrouwen in onze diensten.

Meld u nu aan voor Piggy en ontdek een nieuwe wereld van beloningen en voordelen!