Wat was het een mooi jaar!

2023 in beeld: De hoogtepunten van Truckwash 1 Group

Welkom bij een bijzonder terugblik op het jaar 2023, waarin Truckwash 1 Group nieuwe hoogten heeft bereikt en opmerkelijke mijlpalen heeft bereikt. Terwijl we ons klaarmaken voor een fris nieuw jaar, nemen we de tijd om te reflecteren op de opwindende reis die we dit jaar hebben doorgemaakt als dé toonaangevende naam in vrachtwagenwasdiensten.

2023 was voor Truckwash 1 Group veel meer dan alleen het wassen van vrachtwagens; het was een jaar van groei, innovatie en het overstijgen van verwachtingen. Maar dat kon natuurlijk niet zonder jullie! Laten we samen een kijkje nemen naar de hoogtepunten die ons hebben gevormd en ons hebben geïnspireerd om vooruit te blijven gaan op de snelweg van succes.

Dus, buckle up en laat ons je meenemen op een reis door de onvergetelijke momenten en prestaties van Truckwash 1 Group in het afgelopen jaar!

Januari 2023

Basis en Exclusief wassing
We zijn het jaar goed begonnen! Vanaf 1 januari zijn wij begonnen met het aanbieden van onze Basis en Exclusief wassing. Dit gaf jullie de mogelijkheid om de juiste wassing te kiezen die past bij de specifieke wensen. Dit nieuwe concept is in het leven geroepen om, ondanks de prijsstijgingen, het laten wassen van je truck betaalbaar te houden.

Truckwash en Truckstop8 Eindhoven
Ook hebben wij in het begin van het jaar de Truckwash en Truckstop 8 in Eindhoven overgenomen. Voor het eerst heeft Truckwash 1 Group nu dus ook een restaurant! En niet zomaar eentje, maar een waar je écht lekker kunt eten.

 

truckstop8 eindhoven

April 2023

Teamuitje Spanje
In April waren wij met de leidinggevenden en het MT van Truckwash 1 Group naar Spanje. Niet zomaar natuurlijk! Tijdens dit teamuitje hebben wij veel punten besproken en flink gebrainstormd over hoe we de Truckwash 1 Group ervaring nóg beter kunnen maken voor jullie. En wat is een leukere plek om dat te doen dan in Spanje?

 

Juli 2023

Overname Truckwash Asten
Alsof de overname van Eindhoven niet genoeg was, dachten we: We openen nog een Truckwash! In Juli heeft Peter Schreurs, de voormalige eigenaar van Truckwash Asten, het stokje na 13 jaar aan Truckwash 1 Group overgegeven. We blijven het onwijs gaaf vinden om uit te breiden en onze hoogwaardige diensten op steeds meer plekken aan te kunnen bieden.

De Truckwash in Asten beschikt over twee moderne wasstraten en je kunt er terecht voor allerlei verschillende opties zoals het reinigen van je Alcoa velgen en ontzuren of ontvetten.

Truckwash in de buurt van Venlo (Asten)

Augustus 2023

Zelf je vrachtwagen wassen in Eindhoven
Vanaf augustus is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan in Eindhoven! Naast de drie bestaande wasstraten, hebben we in augustus een wasbox geopend (baan 3) waar je zelf je vrachtwagen kunt wassen. We streven er naar om continu te verbeteren en deze toevoeging is daar een goed voorbeeld van!

Langere openingstijden in Rotterdam
Vanaf augustus is Truckwash 1 in Rotterdam is nu ook ’s avonds geopend: Van maandag tot en met vrijdag kun je bij ons terecht tot 21:00 uur! Handig voor de truckers met drukke agenda’s!

September 2023

Bezoek Zweden voor recycle systemen
In september hebben wij een bezoek gebracht aan Zweden. Niet zomaar natuurlijk! We zijn hier wezen kijken naar nieuwe en innoverende systemen die wij zouden kunnen gaan gebruiken voor ons recyclebeleid. We vinden het namelijk erg belangrijk om milieubewust bezig te zijn en zullen ook continu op zoek zijn naar innoverende systemen die hier ons bij kunnen helpen.

Oktober 2023

Bedrijfsbarbecue
Pfoe, oktober was een drukke maar innoverende maand! We zijn de maand begonnen met een bedrijfsbarbecue met alle leidinggevenden van Truckwash 1 Group. Onwijs gezellig (en lekker) natuurlijk!

Zelf wassen in Aalsmeer
Ook is er in oktober een wasbox bijgekomen in baan 1 bij Truckwash 1 Group in Aalsmeer. Zo kan iedereen nu ook zelf zijn of haar vrachtwagen wassen!

Upgrades Truckstop 8 Eindhoven
Sinds oktober is het ook mogelijk om vrachtwagens elektrisch te laden bij Truckstop 8 in Eindhoven… Maar dat is niet het enige wat nieuw is! Ook heeft het restaurant een opknapbeurt gekregen en is het mogelijk om broodjes te bestellen en af te halen. Lekker!

December 2023

Opening Truckwash Amsterdam
Met zoveel vestigingen in Nederland, kon Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. 1 december was de opening van Truckwash 1 Group in Amsterdam en dit hebben we natuurlijk groots gevierd! Iedereen kon zich namelijk aanmelding voor een gratis wassing op die dag.

Mega Trucks Festival
Op 9 en 10 december waren we te vinden op het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen, het grootste indoor truck evenement van de Benelux. Hier kon je onze prachtige stand vinden met de hoogwaardige producten van Truckssupply.

Car meeting Maasvlakte
Een car meeting? Jazeker! Op 16 december was er ’s avonds een car meeting te vinden op ons terrein van de Maasvlakte. Dat is een keer wat anders!

Truckers, bedankt!

Het was een prachtig jaar, maar dit jaar was niet zo mooi geweest zonder jullie. Daarom willen we jullie ook heel erg bedanken en hopen we jullie volgend jaar weer regelmatig te zien bij een van onze vestigingen. De Truckwash 1 Group familie blijft groeien en daar zijn we enorm trots op!

Wil je het komende jaar geen acties en leuke evenementen missen? Volg ons dan op social media! We zijn te vinden op TikTok, Instagram, Facebook en Youtube. Zakelijk Truckwash volgen? Volg ons dan nu ook op Linkedin!

vrachtwagenchauffeur salaris

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!