Nieuws & interessant artikelen

Truckwash 1 group breidt uit met truckersrestaurant & truckwash eindhoven

Januari 2023 – Nieuwe locatie voor Truckwash 1 Group

Eindhoven, 17 januari 2023 – Truckwash 1 Group heeft per 1 januari 2023 een overname gedaan van een nieuwe vrachtwagenwasstraat en een bijbehorend Truckersrestaurant. Ditmaal gaat het om een prachtige locatie in Eindhoven. 

Nabij Eindhoven Airport en de ontsluiting van de A2 (afrit 29) op het schakelplein 30 bevindt zich de nieuwe locatie van Truckwash 1 Group in Eindhoven, dat bestaat uit een vrachtwagen wasstraat en een truckersrestaurant genaamd Truckstop8. Dit alles met diverse bijbehorende faciliteiten voor vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs.

Door deze uitbreiding van Truckwash Eindhoven rolt Truckwash 1 Group haar strategie voor landelijke dekking verder uit met een 9e locatie. Na Truckwash locaties in onder meer Bodegraven, Maasvlakte en Roosendaal, is Truckwash Eindhoven de nieuwste aanwinst.

Aanpassing werkwijze & mogelijkheden

Door de overname is het vanaf heden mogelijk om je vrachtwagen met diverse extra behandelingen, zoals de HACCP en Alcoa behandeling uit te laten uitvoeren. Daarbij worden de vrachtwagen wasstraat prijzen aangehouden zoals deze voor elke locatie gelden. Aankomende periode gaat er hard gewerkt worden aan de vormgeving aan de buiten en binnenkant van de locatie, om alles in de stijl van Truckwash 1 Group te positioneren. In de wasstraat kunt u de standaard verwachten die u van ons gewend bent!

“Met de aanwinst van Eindhoven als nieuwe locatie, groeien we niet alleen in het aantal locaties maar breiden we ook de dienstverlening uit, zodat we chauffeurs nog meer mogelijkheden bieden.”, aldus Johannes Snoek, CEO bij Truckwash 1 Group.

Samenwerkingen voor transportsector Eindhoven

Met de overname van Truckwash Eindhoven biedt Truckwash 1 Group ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven uit de transportsector. Zo biedt Truckwash 1 Group diverse mogelijkheden voor bedrijven met vrachtwagens om deze periodiek schoon te maken tegen voordelige inkooptarieven en extra service, zoals een bezorg- en ophaal service.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën naar aanleiding van dit artikel? Dan kunt u contact met ons opnemen via sales@truckwash1group.nl. 

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

Ook interessant

vrachtwagen polijsten alcoa velgen schoonmaken

Velgen schoonmaken in 6 stappen

Het reinigen en onderhouden van vrachtwagenvelgen is essentieel om de uitstraling van je vrachtwagen te behouden en de levensduur van…
insecten die je lak kunnen aantasten als je ze neit verwijderd

5 stappen om insecten te verwijderen van uw lak

Uw voertuig onder de insecten ziet er niet fris uit, maar het kan ook schade brengen aan uw lak! Insecten…
truckparking eindhoven met grote parkeerplaats voor vrachtwagens

4 redenen waarom u ‘s avonds uw vrachtwagen moet laten wassen

Een schone vrachtwagen is belangrijk, maar soms schiet het wassen er bij in door drukke agenda's. In onze vestiging in…