Nieuws & interessant artikelen

Betalen met je CargoCard of Digital Safety Passport

Als eerst bij de Maasvlakte Plaza, nu op alle vestigingen van de Truckwash 1 Group;
betalen met je CargoCard of Digital Safety Passport

Met tien vestigingen door heel Nederland is de Truckwash 1 Group de grootste truckwash van Nederland. Binnenkort is het mogelijk om met de XS-Keys CargoCard en Digital Safety Passport je wasbeurt te betalen.

Zoals de naam al doet vermoeden is Truckwash 1 gespecialiseerd in het reinigen van trucks. Maar ook andere grote voertuigen en trailers worden door de specialisten van Truckwash 1 grondig gereinigd. Voor het behoud van de lak en onderdelen wordt uitsluitend met hoogwaardige producten gewerkt.

Gemak

Naast de kwaliteit van de reiniging staat de klantbeleving centraal. Johannes Snoek, directeur Truckwash 1 groep: ‘De chauffeur moet zich bij ons welkom voelen. Betalingsgemak hoort daarbij. Veel van onze klanten zijn al in het bezit van een CargoCard of Digital Safety Passport. De stap om te zorgen dat zij hier hun wasbeurt mee kunnen afrekenen, is voor ons heel logisch. De interface tussen ons systeem en dat van Secure Logistics is uitvoerig getest en biedt zowel ons als de chauffeur gemak’.

 

Cor Stolk, directeur Secure Logistics: ‘Onze smart payment service biedt alle gebruikers gemak; de werkgever die geen declaraties hoeft te verwerken, de werknemer die geen bonnetjes hoeft te bewaren en de, wat wij noemen acceptant, hoeft geen betalingen te verwerken. Alle transacties worden geautomatiseerd verwerkt en via een maandelijkse verzamelfactuur afgerekend. Die meerwaarde wordt door onze klanten gewaardeerd. We zien dat deze

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

vrachtwagen polijsten alcoa velgen schoonmaken

Velgen schoonmaken in 6 stappen

Het reinigen en onderhouden van vrachtwagenvelgen is essentieel om de uitstraling van je vrachtwagen te behouden en de levensduur van…
insecten die je lak kunnen aantasten als je ze neit verwijderd

5 stappen om insecten te verwijderen van uw lak

Uw voertuig onder de insecten ziet er niet fris uit, maar het kan ook schade brengen aan uw lak! Insecten…
truckparking eindhoven met grote parkeerplaats voor vrachtwagens

4 redenen waarom u ‘s avonds uw vrachtwagen moet laten wassen

Een schone vrachtwagen is belangrijk, maar soms schiet het wassen er bij in door drukke agenda's. In onze vestiging in…