Nieuws & interessant artikelen

Nieuwe stappen voor truckwashondernemers!

Nieuwe stappen voor truckwashondernemers!

HB Truckwash draagt locatie Maasvlakte per eind maart over aan de Truckwash 1 Group. Hiermee voegt de Truckwash 1 Group een nieuwe A-locatie toe aan hun netwerk.

Lars: ‘We hebben er alle vertrouwen in dat de Truckwash 1 Group de locatie Maasvlakte verder kan voortzetten en wensen hen hierin dan ook alle succes toe. Voor HB Truckwash ontstaat een nieuw hoofdstuk waarbij het zal focussen op de uitrol van software voor de truckwash industrie en het ontwikkelen van truckwash locaties op ferry terminals. De locatie HB Truckwash Europoort zal dan ook blijven onder de vlag van HB Truckwash.”

HB Truckwash Maasvlakte heeft oktober 2018 haar deuren geopend en is uniek door de grootte en de mogelijkheid voor het online reserveren van een wasbeurt. De Truckwash 1 Group is een gevestigde naam en biedt al jaren topkwaliteit door Nederland met hun geografisch goed gepositioneerde locaties.

Jeffrey: ‘We zijn trots op wat we in 2,5 jaar hebben neergezet en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging! Met deze stap willen wij een online platform ontwikkelen, welke win-win situaties creëert tussen de logistiek en de truckwash industrie. Ons software systeem is een compleet systeem voor elke truckwashondernemer en hierin zijn wij uniek vanwege de combinatie van directe koppelingen, data management en online reserveren.

Het doel van Truckwash 1 Group is de grootste truckwashketen van Europa te worden. Met de overname van de Maasvlakte komen zij op een totaal van negen vestigingen. De andere locaties bestaan uit Aalsmeer, Bodegraven, Ede, Rilland, Roosendaal, Rotterdam Botlek, Eindhoven en Utrecht.

Johannes & Klaus: 
Voor ons is de overname van de Maasvlakte een slimme keuze, omdat we op deze manier een betere dekking aan onze klanten kunnen bieden. Klanten kunnen dus op meer locaties bij ons terecht. Zij weten wat ze kunnen verwachten aan waskwaliteit en kunnen op alle locaties gebruik maken van ons loyaliteitsprogramma. Sinds Truckwash 1 Group in september is gefuseerd, heeft het de mogelijkheid om sneller te groeien. Naast het openen van nieuwe locaties is Truckwash 1 Group bezig met het opzetten van een franchiseconcept, zodat ambitieuze franchisenemers zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Voor de toekomstige locaties is Truckwash 1 Group nog opzoek naar geschikte vestigingsmanagers.

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

truck shop geurhanger

9x de lekkerste geuren voor in de vrachtwagen

Ben jij op zoek naar een manier om nare geurtjes te maskeren? Of hou je gewoon van een continu fris…
schone banden met bandenzwart

Banden schoonmaken? Zo doe je dat!

In dit artikel bekijken we de redenen waarom het goed is om uw banden goed te onderhouden en hoe u…
camper wassen

Uw camper wassen voor en na de reis – voorkom schade

Het regelmatig wassen van je camper of caravan is erg belangrijk. Het zorgt er namelijk niet alleen maar voor dat…