Nieuws & interessant artikelen

Nieuwe CAO: FNV brengt bezoek aan Truckwash wasstraten

In aanloop naar een nieuwe CAO kondigde FNV Transport & Logistiek eerder al aan om twee keer per maand op verschillende locaties in het land aanwezig te zijn om in gesprek te gaan met chauffeurs over wat zij graag geregeld willen zien in de nieuwe CAO en wat men daarin belangrijk vindt.

Zo zal vakbond FNV Transport & Logistiek ook een bezoek brengen aan diverse locaties van de Truckwash 1 Group, om met u het gesprek aan te kunnen gaan. Houd de Facebookpagina van FNV Transport & Logistiek in de gaten om te zien wanneer en op welke locatie zij aanwezig zullen zijn en blijf op de hoogte van de activiteiten ter voorbereiding van de nieuwe CAO Beroepsgoederenvervoer.

Vakbond FNV Transport & Logistiek zet zich in voor een eerlijke, rechtvaardige CAO die aansluit bij de behoeften van chauffeurs in deze sector. Betrokkenheid, tevredenheid, informeren en een goede belangenbehartiging staan daarin voorop. Voor meer informatie over de stand van zaken in de nieuwe CAO onderhandelingen, kijkt u op de pagina ‘Aan de slag voor de nieuwe CAO Beroepsgoederenvervoer’.

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

Nieuw Venlo

Voor de één een nieuw begin en voor de ander het einde van een tijdperk. Voormalig eigenaar en truckwash-pionier Frans…
NAO reiniging volgens PCC hyiëneprotocol Ringrot

Ringrot en bruinrot in aardappelen: zo voorkom je verspreiding

Vrachtwagen wasstraat Venlo - Truckwash 1

Truckwash 1 Group binnenkort ook in Venlo te vinden!

Vanaf 19 februari is Truckwash 1 Group ook in Venlo te vinden. Lees hier alles over de nieuwe vestiging en…