Truckwash 1 Group is tot 21:00 geopend (Ma - Vr)

4 redenen waarom u 's avonds uw vrachtwagen moet laten wassen

Een schone vrachtwagen is belangrijk, maar soms schiet het wassen er bij in door drukke agenda’s. In onze vestiging in Rotterdam kun je gelukkig sinds kort ook in de avond uren uw vrachtwagen laten wassen. We zijn namelijk van maandag tot en met vrijdag tot 21:00 uur geopend! Dus kom je vaak in de buurt van Rotterdam? Dan nodigen we u van harte uit. Laten we eens gaan kijken naar de voordelen van het wassen van uw vrachtwagen in de avonduren.

1. Kortere wachttijden

Over het algemeen zijn de wachttijden ‘s avonds korter. De meeste mensen zullen overdag langskomen, als onderdeel van hun route of omdat ze er van uit gaan dat de truckwash reguliere 9 tot 5 openingstijden heeft. Maar niets is minder waar! Ondanks dat de wachttijden wellicht minder lang zijn, ben je ook in de avonduren welkom voor een kopje koffie.

2. Aanpassen aan drukke schema’s

We begrijpen hoe druk de schema’s van vrachtwagenchauffeurs kunnen zijn. Met de langere openingstijden geven we de mogelijkheid om langs te komen op een tijdstip dat voor jullie het beste uit komt. Hiermee kun je de wasbeurt gemakkelijk inplannen wanneer het schikt, in plaats van je hele dag om de wasbeurt heen te plannen.

3. Minder druk op de weg

Niet alleen zal het over het algemeen minder druk zijn in de wasstraat, ook op de weg naar onze truckwash toe zullen er een stuk minder weggebruikers te vinden zijn. Geen files en chagrijnige gezichten: daar wordt iedereen toch vrolijk van!?

4. Minder insecten

Is je vrachtwagen net helemaal schoon, zitten er na 5 minuten al allemaal insecten op! Gelukkig zijn er ‘s avonds en ‘s nachts doorgaans minder insecten in de lucht, wat betekent dat je auto minder snel bedekt zal raken met insectenresten na het wassen. Scheelt weer een retourtje! Toch last van insecten? Laat ze niet te lang op de lak zitten en verwijder de insecten om beschadiging te voorkomen!

Kom langs in Rotterdam

Dus, zien we jou binnenkort in de avonduren bij onze vestiging in Rotterdam? Je hoeft geen afspraak te maken en de koffie staat klaar! Bij deze vestiging kun je ook terecht voor de volgende behandelingen: