Eindhoven

Tijdelijke sluiting van restaurant en parkeerplaats

Eindhoven

Tijdelijke sluiting van restaurant en parkeerplaats Eindhoven

Onze Eindhovense restaurant- en parkeerplaatsfaciliteit, waar we je gewoonlijk verwelkomen voor een smakelijke maaltijd en een veilige plek om te parkeren is gesloten van 11 september tot 1 oktober.. Onze Truckwash in Eindhoven om je vrachtwagen te wassen blijft wel geopend!

Waarom is het restaurant en de parkeerplaats gesloten?

De tijdelijke sluiting van ons restaurant en parkeerplaats bij Locatie Eindhoven is te wijten aan geplande werkzaamheden aan het nabijgelegen Shell tankstation. Deze werkzaamheden zijn essentieel om de veiligheid en efficiëntie van de faciliteiten te verbeteren, maar dit betekent helaas dat we gedurende deze periode geen restaurantdiensten en parkeermogelijkheid kunnen aanbieden.

Wat betekent dit voor jou?

Als je gewend bent om bij ons te stoppen voor een smakelijke maaltijd of een welverdiende pauze, begrijpen we dat dit nieuws teleurstellend kan zijn. Mede hierdoor bieden we vanuit het restaurant wel de mogelijkheid om broodjes te bestellen. We bezorgen de broodjes in heel Eindhoven. Bestel ze hier. Afhalen voor onze vaste klanten is ook mogelijkheid. Gelieve even te bellen naar +31(0)40 262 02 22.

Vrachtwagen wassen blijft mogelijk

truckparking bij truckwash in eindhoven met grote parkeerplaats voor vrachtwagensJe kunt nog steeds langskomen om je vrachtwagen te laten wassen.

Onze Truckwash locatie in Eindhoven blijft dus gewoon geopend. Als je vrachtwagen wat extra aandacht nodig heeft, kun je gerust langskomen voor een grondige reiniging.

Uiteraard kun je ook terecht op al onze andere locaties door Nederland.

We kijken uit naar je bezoek na de heropening

Zodra de geplande werkzaamheden zijn afgerond en het Shell tankstation weer operationeel is, zullen we onze deuren weer openen voor alle vrachtwagenchauffeurs en reizigers die graag bij ons stoppen. We waarderen je loyaliteit en geduld tijdens deze tijdelijke sluiting, en we kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over de heropening en eventuele andere nieuwsberichten die van invloed kunnen zijn op onze locatie in Eindhoven. We streven ernaar om je de beste service te bieden, zelfs tijdens deze tijdelijke uitdagingen.

Bedankt voor je begrip en blijf veilig op de weg!