Ga zelf aan de slag!

Zelf je vrachtwagen wassen in onze wasboxen

Een schone vrachtwagen is natuurlijk super fijn, het enige nadeel is dat een vrachtwagen schoonmaken minder gemakkelijk gaat dan met een auto! Gelukkig biedt Truckwash 1 Group de oplossing. Je kunt natuurlijk bij ons langskomen tijdens de openingstijden, in Rotterdam kun je zelfs in de avonduren je vrachtwagen wassen, en dan doen wij al het werk voor je! Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Bij verschillende vestigingen kun je namelijk zelf je geliefde truck wassen in een wasbox. Ook met een bestelbus of camper ben je natuurlijk welkom! Je truck wassen in een wasbox op een vrachtwagen wasplaats brengt meerdere voordelen met zich mee. Laten we eens gaan kijken!

Voordelen zelf wassen in een wasbox

Eigen tempo en grondigheid bepalen
In tegenstelling tot traditionele wasstraten, kun je in onze wasboxen je voertuig op jouw eigen tempo wassen. Neem de tijd om hardnekkig vuil weg te schrobben, concentreer je op alleen op de wielen of spoel gewoon even snel af. Het is jouw keuze!

Je eigen reinigingsmiddelen
Heb je je eigen reinigingsmiddelen waar je trouw aan bent? Begrijpen we helemaal! Wij kunnen namelijk ook niet zonder onze reiningsmiddelen van Truckssupply. Gelukkig kun je in de wasbox je eigen gang gaan en bepaal je dus ook welke middelen je gebruikt. Wij vragen je wel om middelen te gebruiken die niet schadelijk zijn voor het milieu! Zo behoud je namelijk niet alleen een schone vrachtwagen, maar ook een schone natuur.

Kosten
De kosten van het wassen van je vrachtwagen in een wasbox heb je helemaal zelf in de hand. Je betaalt namelijk per minuut voor het gebruik van de wasbox. De wasbox kost €0,85 per minuut. Wil je gebruik maken van warm water? Dit kost je €1,10 per minuut. Heb je zelf geen shampoo bij de hand? Geen probleem! Voor slechts €2,75 kun je gebruik maken van shampoo in de wasbox.

Het is leuk!
Oké, misschien houdt niet iedereen van voertuigen wassen. Maar het kan echt leuk zijn om te doen! Geniet van het gevoel van voldoening na elke afgeronde wasbeurt en het trots zijn op een glanzend schoon voertuig dat je zelf hebt verzorgd. Zo kun je al helemaal met je blinkende vrachtwagen pronken!

Hoe werkt de wasbox van Truckwash 1 Group?

Een wasbox voor vrachtwagens is niet heel anders dan een wasbox voor auto’s, alleen heb je met een vrachtwagen natuurlijk veel meer ruimte nodig! Gelukkig kun je die ruimte vinden bij de wasboxen van Truckwash 1 Group. Maar hoe gaat het dan verder in zijn werking? Je kunt gebruik maken van verschillende soorten borstels, hogedrukspuiten en schuimkanonnen. Zo kun je je vrachtwagen echt van top tot teen schoonmaken.

Vestigingen met wasboxen

Ben je op zoek naar een Truckwash 1 Group vestiging met een wasbox bij jou in de buurt? Geen probleem! Er zijn meerdere locaties waar je een wasbox kunt vinden. In Aalsmeer, Eindhoven en Maasvlakte hebben wij altijd een wasbox voor je beschikbaar. Op andere locaties, zoals Amsterdam, Asten, Bodegraven, Ede, Rilland, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht, is de wasbox geopend als één van de wasstraten op de locatie gesloten is. Zo ben je altijd zeker dat je je truck schoon kunt maken zodat je niet met een vieze wagen op pad hoeft. Onze wasboxen en wasstraten zijn ook voor busjes en campers geschikt.

Kom langs en ga zelf aan de slag

Denk je na het lezen van deze post: “Yes, ik ga zelf aan de slag in een vrachtwagen wasbox!”? Kom dan langs bij een van onze bovenstaande vestigingen. Heb je zoiets: “Nee, ik wil het liever laten doen door jullie!”. Dan ben je natuurlijk bij alle vestigingen welkom en zorgen wij er voor dat jouw voertuig grondig gereinigd wordt en weer blinkend de weg op kan. Wat je keuze ook is, we zien je graag verschijnen bij Truckwash 1 Group!