Vanaf 19 februari

Truckwash 1 Group binnenkort ook in Venlo te vinden!

Goed nieuws voor alle vrachtwagenchauffeurs in Venlo en omgeving! Truckwash 1 Group breidt uit en neemt Truckwash Zijlmans over per 1 februari. De locatie zal even dicht zijn voor een snelle upgrade, maar maak je geen zorgen, we zullen snel weer openen. Je vindt de truckwash direct langs de A67, afrit 39 Sevenum in Venlo. Lees hieronder alles over de overname, de opening en de nieuwe truckwash!

Tijdelijk gesloten voor een snelle upgrade

Een Truckwash 1 Group vestiging is geen Truckwash 1 Group vestiging zonder onze herkenbare kenmerken, onze top-kwaliteit en uitgebreide aanbod qua diensten. Daarom hebben we even de tijd nodig om de voormalige Truckwash Zijlmans onder handen te nemen om het helemaal klaar te maken om jullie te ontvangen. We zullen vanaf 1 februari 2,5 week gesloten zijn om alle vernieuwingen door te voeren.

Weer open vanaf 19 februari

Markeer 19 februari in je agenda, want dan gaan we weer open! We hebben deze keer geen speciale openingsactie maar we verwelkomen je graag met een kopje koffie terwijl wij jouw vrachtwagen onder handen nemen. Onze prijzen zijn, zoals bij al onze vestigingen, vriendelijk voor de portemonnee, terwijl we geweldige kwaliteit leveren. Kom langs vanaf 19 februari en ervaar het zelf: Je kunt zelfs op vrijdag in de avonduren je vrachtwagen laten wassen! Bekijk hieronder onze openingstijden.

Maandag | 08:00 – 18:00
Dinsdag | 08:00 – 18:00
Woensdag | 08:00 – 18:00
Donderdag | 08:00 – 18:00
Vrijdag | 08:00 – 21:00
Zaterdag | 08:00 – 13:00
Zondag | Gesloten

Dubbel zo snel met 2 wasstraten

Om de boel lekker op te laten schieten en wachttijden te verminderen, vind je bij Truckwash 1 Group in Venlo vanaf 19 februari twee wasstraten die gebruik maken van de nieuwste reinigingsprogramma’s! Snel, efficiënt en jouw voertuig ziet er weer als nieuw uit.

Bij ons draait alles om keuzes die bij jou passen. In onze truckwash in Venlo heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een basis wassing of exclusief wassing, afhankelijk van de behoeften van jouw truck. Wil je echter een persoonlijke touch toevoegen aan de wasbeurt van jouw waardevolle voertuig? Dat kan! We bieden ook maatwerk wassingen aan die zijn afgestemd op de specifieke eisen van jouw truck. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en advies.

Groot aanbod

Natuurlijk kun je bij ons langskomen om alleen je vrachtwagen weer blinkend schoon te krijgen. Maar we hebben nog zoveel meer te bieden! Wat dacht je van een speciale reiniging voor je Alcoa velgen? Of het inwendig reinigen van je laadruimtes? Je kunt ook bij ons terecht met je camper, caravan, bestelbus of extra lang en zwaar voertuig. Hieronder vind je een lijst met alle diensten die wij aanbieden vanaf 19 februari bij onze truckwash in Venlo.

  • Haal en brengservice (informeer contactpersoon)
  • Wassen op afspraak (informeer contactpersoon)
  • Alcoa / Dura Bright behandeling
  • Reinigen van laadruimtes (HACCP & NAO)
  • Ontzuren / Ontvetten
  • Wassen met spons
  • Quickwash

Zien we jou op 19 februari?

Trouwe klanten van Truckwash Zijlmans hoeven niet bang te zijn dat de kwaliteit er op achteruit gaat, integendeel. Onze passie voor (schone) vrachtwagens kun je voelen als je bij ons aan komt rijden. Kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie staat hoog bij ons in het vaandel! Kom langs vanaf 19 februari en ervaar zelf waar Truckwash 1 Group voor staat.

Over Truckwash Zijlmans

Truckwash Zijlmans in Venlo is een bijzondere locatie. Dit is namelijk de eerste commerciële Truckwash van Nederland! De vrachtwagen wasstraat werd opgericht door Frans Zijlmans en later overgedragen aan zijn zoon. Hij begon met één washal en breidde deze later uit naar twee. Deze washallen zijn maar liefst 50 meter lang, buitengewoon voor een wasstraat. Met veel trots nemen wij nu deze prachtige vestiging over van de familie Zijlmans.