Nieuws & interessant artikelen

Gratis producten sparen met je vrachtwagen wassen

Sinds jaar en dag kun je bij Truckwash 1 Group je vrachtwagen wassen. Met inmiddels 12 locaties verdeeld over Nederland kun je  terecht voor een flinke schoonmaakbeurt van je truck. Maar wist je ook dat je kunt sparen voor gratis producten en mooie aanbiedingen elke keer dat je langskomt? Wil je precies weten hoe het werkt lees dan snel verder!

Spaarpunten bij elke wasbeurt

Elke keer als je vrachtwagen een wasbeurt krijgt, krijg je 5 punten. Die punten worden gekoppeld aan jouw persoonlijk online account en pas. Als je een x aantal punten hebt verzameld kom je in aanmerking voor diverse gratis producten. Naast allerlei tijdelijke en seizoensmatige deals, aanbiedingen en producten kun je ook gratis producten kiezen zoals:

  • Een truckwash 1 sleutelhanger
  • Een lekkere dagschotel bij ‘Routiers’ (Maasvlakte)
  • Een kortingsbon voor gratis verzending van producten uit onze vrachtwagen webshop
  • Diverse tegoedbonnen te besteden voor alle producten in onze webshop

Sparen door je vrachtwagen te laten wassen is dus super eenvoudig. Laat je pas zien bij elke wasbeurt en wij schrijven de punten automatisch naar je over. In je online account kun je zien over hoeveel punten je beschikt en kun je je gratis product of aanbieding selecteren.

Wil jij ook sparen als je je vrachtwagen laat wassen? Meld je dan bij één onze locaties verspreid over heel Nederland. Je ontvangt dan een persoonlijke pas op jouw eigen naam mét een klein welkomstcadeautje om te starten met sparen. Binnenkort is het mogelijk om ook online een account aan te maken.

Vrachtenwagen wassen producten

Verder is het mogelijk om op elke locatie diverse producten te kopen om je vrachtwagen schoon te maken, zowel de binnenkant als de buitenkant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een professionele vrachtwagen velgenreiniger of heerlijke vrachtwagen geursets. Daarnaast biedt Truckwash 1 Group in haar vrachtwagen webshop ook een assortiment aan merchandise en accessoires. Leuk om even te checken.

Ideeën zijn welkom!

Heb jij nog leuke ideeën om te sparen met je punten. Laat het ons weten!

Neem gerust contact op

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Truckwash 1 Group? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of het nu gaat over prijzen, samenwerkingen, vestigingen of andere onderwerpen. We helpen je graag verder!

Nieuwe vestiging Holten

Met trots kondigt Truckwash 1 Group de opening aan van onze nieuwste vestiging in Holten, die op 1 mei officieel…

Nieuwe vestiging Venlo

Voor de één een nieuw begin en voor de ander het einde van een tijdperk. Voormalig eigenaar en truckwash-pionier Frans…
NAO reiniging volgens PCC hyiëneprotocol Ringrot

Ringrot en bruinrot in aardappelen: zo voorkom je verspreiding