Vier de opening van onze nieuwe vestiging!

Gratis wasbeurt bij de opening van Truckwash 1 Group in Amsterdam

Truckwash 1 Group heeft onderhand al veel mooie vestigingen mogen openen. Maar er miste nog een locatie in onze mooie hoofdstad: Amsterdam! Gelukkig hoeven jullie daar niet veel langer op te wachten, want vanaf 1 december opent Truckwash 1 Group met enthousiasme haar deuren op de Galwin 4 in Amsterdam. Dit doen we natuurlijk niet zonder een feestelijke opening, daarom staat er op 1 december een dag vol plezier gepland… En niet te vergeten: Een gratis wasbeurt!

Feestelijke opening op 1 december 

Op 1 december zijn alle vrachtwagenchauffeurs, transportplanners en eigenaren welkom op onze feestelijke opening om te vieren dat de nieuwe vestiging in Amsterdam is geopend. Er staat een dag vol festiviteiten gepland! De dag begint al goed met een heerlijke kop koffie en wat lekkers erbij, maar daar stopt het niet. Gedurende de dag kun je genieten van wat lekkers terwijl je vrachtwagen geniet van een gratis wasbeurt. 

Gratis wasbeurt 

Om jullie kennis te laten maken met onze hoogwaardige truckwash, kun je je onderaan deze pagina aanmelden voor een gratis wasbeurt in Amsterdam tijdens onze opening op 1 december. Terwijl je wacht totdat de vrachtwagen weer sprankelend schoon is, kun je genieten van een kopje koffie. 

Winnen bij de stand van Truckssupply

Op de openingsdag van onze nieuwe vestiging in Amsterdam, kun je ook terecht bij een stand van Truckssupply. Hier kun je natuurlijk de beste reinigingsmiddelen shoppen voor je vrachtwagen, maar maak je ook kans op mooie prijzen: er staat namelijk een winrad bij de stand van Truckssupply! Wist je trouwens dat Truckssupply niet alleen hoogwaardige producten verkoopt? Ze bieden ook professionele reiniging voor het interieur en een polijstservice voor je wagen!

Openingstijd en contact

De nieuwe Truckwash 1 Group-vestiging in Amsterdam, met twee ruime washallen, zal van maandag t/m donderdag geopend zijn van 08:00 tot 18:00, op vrijdag van 08:00 tot 21:00 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Hier kun je terecht voor uitgebreide wasdiensten voor vrachtwagens, laadruimte reiniging HACCP en speciale behandelingen om vrachtwagens in topconditie te houden. 

Voor meer informatie of vragen over de opening van de nieuwe Truckwash 1 Group-locatie in Amsterdam kun je contact opnemen via amsterdam@truckwash1group.nl. We zien je graag op de opening van onze nieuwste vestiging in Amsterdam op 1 december!